Søstrene Grene Fund

Etsy

Hvis ikke du allerede kender etsy.com, så er det helt sikkert på tide – etsy er som DBA for de kreative. Siden er fyldt med hjemmelavede kreationer som folk sælger, men også vintage ting og meget andet.

Siden kan virkelig være en tidsrøver – der er så man ting derinde at man kan bruge rigtig meget tid på at surfe rundt mellem alle de fine kreationer.

 photo Maledegevir_zpsa0eddea5.jpg photo Indkoslashbsnet_zps10712a9f.jpg
 photo Iphonecoveritraelig_zpsbd7eee65.jpg photo Haeligngertilurtepotte_zpsbf15527e.jpg

1. Malede Gevir // 2. Net med tryk  // 3. Iphone Cover // 4. Hænger til urtepotter

Jeg har fundet 4 ting derinde som gerne måtte finde vej til os – alle tingene findes i flere varianter hvis du klikker på linket.

Sælgerne kommer fra hele verden, men langt de fleste sender til hele verdenen, så det kan højst være tolden der bliver et problem. Jeg har bestilt derfra 2 gange, fra 2 forskellige sælgere, begge fra USA, og den ene gang blev varerne fortoldet.

Har du købt noget fra etsy.com?

 

4

 • Trine

  åh etsy! Der brugte jeg meget tid under min barsel, for ja, det er nemlig så fine ting der er der – og man får jo lyst til at købe, når det er små kreative businesses der sidder bag. Men jeg har ikke turde, fordi jeg tænkte det ville blive toldet. hvad måtte du af med ekstra ved toldningen??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Da jeg købte 3 af de der indkøbsnet endte de med at koste det dobbelte – så meget for at ville spare på indkøb af plastikposer i supermarkedet – men sparer da på miljøet 🙂
   Men de danske toldregler er virkelig ikke til at blive kloge på, de er uigennemskuelige. Er sikker på det er med vilje så man ikke kan klage 🙂 Men f.eks. den der til at hænge urtepotter i er fra Ukraine, så der slipper man. Ved ikke om man kan sortere varerne derinde efter oprindelses land? – men så igen, der er jo langt flest ting fra USA.
   Jeg vurdere altid lige om jeg er villig til at betale ekstra, hvis der skulle komme told på…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea

   Jeg syntes ikke tolden er det værste, men mere det toldgebyr på 150 kr. postdk. putter på. Har engang købt noget, hvor tolden var omkring 10 kr, men skulle så også betake gebyr. De fleste gange jeg har købt gennem etsy, er den dog ikke blevet fanget af tolden.
   Det er det forkerte link til det fine iphone-cover. Har du det rigtige?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Nej det kan du have helt ret i – især når tolden så var så lav som i dit tilfælde – ØV.
   Linket er nu rettet – så det burde lede dig det rigtige sted hen…
   Hvad har du købt af spændende sager på etsy?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søstrene Grene Fund