Spraymaling DIY

Farverigt Fjeldhjem i Norge

 photo fjeldborg1t_zpsd0296c9b.jpg photo fjeldborg5t_zps1d361fe8.jpg
 photo fjeldborg3t_zps7b7f2add.jpg
 photo fjeldborg4t_zpsb973fe7c.jpg
 photo fjeldborg6t_zps9b12447a.jpg photo fjeldborg8t_zps659cb319.jpg
 photo fjeldborg7t_zps0e40ae9f.jpg

For længe siden “pinnede” jeg det første billede på Pinterest, fordi jeg synes slagbænken med de farverige puder var virkelig fin. Jeg drømmer om have en slagbænk i køkkenet en dag hvis vi flytter i hus, synes de er så hyggelige.

Det var dog først idag jeg fulgte linket og fandt frem til denne norske blogger som ejer hjemmet med slagbbænken. Hun hedder Ingrid og har webshoppen fjeldborg.no, derudover er hun stylist og har også en blog. Hun bor i et gammelt hus fra 1925, og har indrettet det rigtig fint med mange lækre farver synes jeg. Der er masser af inspiration at finde i hendes hjem, hvis man som mig er glad for farverigt interiør. Jeg har samlet mine ynglingsbilleder fra hendes fine hjem oppe over, og glæder mig til at følge hendes blog fremover.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spraymaling DIY