Tapet til børneværelset

Mudder på Bornholm

MUDSvaneke1

I Svaneke ligger der mange lækre butikker, og det er også her Pernille Bülow har sin store glasbutik og Johan Bülow startede sit lakridseventyr. Butikkerne her er nogen af de mere trendy på Bornholm, men dermed også mere kommercielle.

Jeg var helt vild med alt hvad de havde inde i MUD, som er en butik der primært handler med keramik, som de har udvalgt fra hele Danmark. Der sad endda en keramiker i butikken og arbejdede, hvilket var ret fint.

MUDvaser

Jeg endte med at købe de to her – og de pynter nu hjemme på hylden. Den matte fersken farvede er lavet af Anette Friis Brahe, som holder til i Vejle og den blanke mintblå med krystal effekter er fra Wauw – som har en lille butik i København. Det er en dansk og hollandsk designduo.

Jeg tog en masse billeder af den fine butik, som I kan se herunder.

MUDSvaneke2

MUDSvaneke7

MUDSvaneke3

MUDSvaneke7

MUDSvaneke6

MUDSvaneke5

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tapet til børneværelset