Farverigt Fjeldhjem i Norge

Søstrene Grene Fund

20130826-160036.jpg
Imorgen går jeg ind i mit 3. trimester og redebygger trangen har for alvor sat ind. Det betyder at jeg nogen gange helt glemmer at blogge fordi jeg er travlt optaget af alverdens indtegningsprojekter, tilgengæld betyder det også at der er en masse indlæg på vej om indretning at børneværelse og DIY projekter.

Men her er et hurtigt indlæg om Søstrene Grene fund – lavet på telefonen, så bær over med mig hvis det ser mærkeligt ud.

Af 2 omgange har jeg været heldig at finde de populære metal opbevaringskufferter – jeg har de to fra det første billede oppe på hemsen, og så har jeg købt en mintgrøn til børneværelset, og det er sikkert ikke den sidste. De har dem ikke lige nu, men de mente bestemt de kom igen, da de var så populære. Hold eventuelt øje med deres blog.

20130826-160617.jpg
20130826-160724.jpg
Idag fandt jeg så de her fine bøjler, som jeg tænker kan bruges til et tøjstativ eller hvis man er så heldig at have et walk in closet. De har både renseribøjlerne og så de her med farvet filt. Jeg endte med kun at købe 2 små til børneværelset, men overvejer om jeg skal have til hele tøjstativet. De små koster lige under 6kr og de store lige under 8kr.

4

 • tiktak

  Fed blog du har 🙂 Jeg følger dig nu via bloglovin. 🙂
  Hvor studerer du henne? Jeg skal selv til at studere på pædagogseminaret.

  Hver gang jeg er i søstrenes grene kigger jeg på de kufferter, jeg må eje sådan en en dag 😉

  God aften herfra
  http://tiktak.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej
   Har først set din kommentar nu – undskyld…
   Mange tak, og i lige måde… Jeg er jo helt ny i det her blog – men håber på det udvikler sig 🙂
   Jeg har faktisk færdig gjort mit studie – så jeg har en BA i Handel og Marketing – lige nu er jeg på barsel da jeg venter vores første barn til november.
   Spændende hvorhenne?
   De er så fine kufferterne – men man skal virkelig være hurtig, for de bliver revet væk og de får ikke så mange af gangen. Husk at holde øje med deres blog og eventuelt “like” deres Facebook side, der kommer det op når de får dem igen – og mange andre ting 🙂
   Rigtig god weekend…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hejsa, er du interesseret i at sælge dem?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej Caroline
   Nej det er jeg ikke – er ret glad for dem selv. Men jeg er sikker på de får dem igen – følg eventuelt deres blog, der plejer de at skrive det når de får dem igen:)
   Med Venlig Hilsen Mia Maia

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farverigt Fjeldhjem i Norge