IKEA Katalog 2014

Tagaltan

 Tagaltan

Sommerens store projekt herhjemme var en ny altan. Vi har længe snakket om at det kunne være fedt at få en altan, da vi savner at kunne komme lidt ud – selvom vi har en fælles have, så fik vi den bare ikke brugt.

Vi begyndte at søge lidt på nettet, for se hvilke muligheder der er når man som os bor oppe under taget – og fandt frem til at det kaldes en tagaltan. Her er det så heldigt at Jan er arkitekt, for så er der ikke så langt fra ide til handling – tegningerne blev i hvert fald hurtigt udarbejdet – og så var det jo “bare” at søge tilladelse og bygge den.

Tagaltan2 Tagaltan3

Altanen var klar til brug i starten af juli, så vi har kunne nyde hele juli måneds fantastiske vejr derude. Det er så dejligt at have fået 3 ekstra kvm og samtidig en masse ekstra lys ind i lejligheden. Vi har grillet, solet og nydt fantastiske solnedgange.

PicFramealtan

Jeg har fået lov til at indrette altanen, og det er selvfølgelig blevet nogen med masser af farver – og så en masse blomster. Jeg tror Jan synes det er lige på grænsen til for mange blomster, men jeg synes det er så hyggeligt.

Stolene er virkelig smarte da de kan bruges både som liggestole og til at spise med, og så kan de foldes helt sammen, fleksibilitet er vigtig når det kommer til altanindretning. Bordet kan også klappes sammen, så det ikke fylder noget.

Altanmøbler

Fiam Spaghettistol // Weber Smokey Joe // IKEA parasol og spande // RICE Klapbord

I forår og efterårsdagene vil jeg glæde mig til at sidde derude med en kop varm the og et tæppe, og til vinter skal der lyskæde på og så kan vi bruge den som ekstra køleplads.

Jeg er så lykkelig for vores nye tagaltan og ved at vi kommer til at bruge den rigtig meget.

2

  • Tone

    Hej Mia
    Jeg er virkelig vild med jeres altan. Jeg overvejer selv at få en tagaltan i stil med jeres. Hvad endte det ca. med at koste og hvor tid tog det?
    Vh. Tone

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mia Maia

      Hej Tone
      Vi er virkelig også glade for den – det er skønt at kunne komme ud direkte fra lejligheden.
      Jeg mener det blev ca. 150.000 kr – det er nogen lidt dyre kvm, da der skal rigtig mange forskellige håndværkere på. Det er også derfor det er lidt svært at sige med tiden, for det kommer lidt an på hvor gode håndværkerne er til at koordinere. Mener det tog 2 uger, og så gik der yderligere en ugen inden gelænderet kom.
      Rigtig meget held og lykke med projektet…

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA Katalog 2014