Shopping på Bornholm

Tapet til børneværelset

c672656c9137d6f1165d1482a504ceb4

Vi vil gerne have tapet op inde på børneværelset, det skal dele væggen visuelt op, da vi har kontor i den ene ende og børneværelse i den anden.

Jeg har virkelig ledt længe efter det helt rigtige, og først var jeg helt vild med tapeterne fra Pip Studio. Jan synes dog de var lige tøsede og farverige nok, og da det trods alt er ham der skal arbejde derinde hverdag, gik jeg med til at finde noget tapet, der var mere neutralt.

Til sidst fandt jeg frem til det her tapet fra Bartsch Paris. Det er egentlig noget mere afdæmpet, end hvad jeg normalt er til, men sammen med den orange stol synes jeg det ser ret godt ud. Jeg tænker dog jeg vil indrette værelset med gul og pink (by the way: Vi venter en pige, hvis I skulle være i tvivl). Tror en gul juno seng foran det blå tapet kan blive rigtig godt. Også fordi at der er skråvægge, så tapetet danner en himmel over sengen.

BartschCloudsBlueBartsch_Papier_nuagesVert

Jeg har nu bestilt 2 prøver hjem, både det grønne og blå – men er meget i tvivl om hvilken farve jeg skal vælge. Faktisk er jeg lidt skuffet over begge farver, da jeg synes de er lidt mere grålige end jeg havde regnet med. Håber dog det bliver noget andet når man tapesere en hel væg med det.

Tapetprøver

Jeg har hængt de to prøver op inde i værelset for at kunne gå og tænke over det og se dem i det rigtige lys.

Hvilken farve synes du?

9

 • Sabine

  Jeg er mest til det blå. Til dels fordi en himmel jo ér blå, men mest fordi jeg synes det passer bedst til orange, gul og pink, som du vil indrette med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Jeg kan bedst lide det grønne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Maia

  Det gjorde det jo ikke meget lettere 😉
  Er umiddelbart mest til det blå – men er godt nok i tvivl… jeg må tænke videre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille P

  Jeg ville ikke være i tvivl 🙂
  Helt sikkert den blå 🙂 Synes den er så fin..
  Synes ikke om den grønne da skyen regner brunt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Ha-ha, det er billedet der snyder, for dråben er faktisk sådan lidt guld agtig ved begge farver…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tillykke med din blog – glæder mig til at læse med..
  Er helt klart til den grønne….., en varm og hyggelig farve som passe godt til et børnehjørne:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe fibiger kaaber

  Jeg er mest til det blå tapet og med en gul seng foran, kan det kun blive for lækkert:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Ja jeg tror også det kunne blive ret godt… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping på Bornholm