Måske et DIY dip-dye projekt

Blue Friday

 photo IMG_0193_zps3980cd30.jpg

Igår kom der en pakke, som jeg har ventet på virkelig længe – og for en gang skyld var det ikke noget baby. I slutningen af maj måned havde Royal Copenhagen Blue Friday, hvor de har 25% på ALT – der gik jeg lidt over gevind og købte stort ind. Jeg havde dog ikke regnet med at skulle vente 3 mdr. på det – men sådan er det med håndlavede ting. Det betyder så at jeg idag har kunnet fejre Blue Friday igen idag, nu hvor jeg har pakket ud og fundet pladser til de fine ting.

 photo IMG_0195_zps2a850978.jpg

Jeg købte kun ting fra det klassiske musselmalede stel, da det ellers er noget af det, jeg ikke lige får købt, fordi det er det dyreste. Jeg blander det med det hvide riflede og mega mussel. Samlet har jeg både frokost og middags tallerkner til 12 per., og jeg glæder mig allerede til at jeg skal dække op med.

 photo IMG_0221_zps50c2761f.jpg

Vi bruger alle tallerkenerne til hverdag, jeg tror slet ikke på det der med at have et hverdagsstel og et pænt stel. Det skal bruges, og efter at Royal Copenhagen har indført brudgaranti er det heller ikke et problem. Jeg kan faktisk blive helt glad hver gang jeg tilfældigvis får en musselmalet tallerken fra bunken (det er ynglings tallerkenerne) – og jeg kan faktisk også godt finde på at bytte rundt på min og Jans tallerken, så jeg får den istedet for, virkelig dumt – “I know”, men jeg er sikker på, at jeg sætter mere pris på det end ham – eller det er i hvert fald det jeg siger til mig selv.

 photo IMG_0235_zps0c0544ee.jpg

Især thekanden havde jeg glædet mig til at få hjem, da jeg for lang tid siden havde fundet en plads til den – nu står den fint på de åbne hylder i køkkenet, og jeg bliver lidt glad hver gang jeg kigger på det – ja, der skal ikke så meget til.

Jeg ELSKER Royal Copenhagen – så er det sagt…

Andre end mig der er Royal Copenhagen fans?

2

 • anne

  Jeg elsker det musselmalet stel!

  Er de små tallerkener, dem der måler 19 cm? 🙂

  For resten en fin blog, du har dig. Alle dine boligindlæg er meget inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej Anne. Ja lige den der er – men det er faktisk den forkerte størrelse for alle mine andre er 21 cm – ikke så smart, har åbenbart ikke fået målt rigtigt – ups;)
   Planen er dog at jeg hænger den op på væggen sammen med nogen gamle tallerkner jeg har arvet, sådan lidt platte agtigt… Jeg elsker virkelig også musselmalet, det er bare så dansk og klassisk som noget kan være. Bliver helt glad hvergang jeg spiser af det:)
   Det bliver dog et efter fødselsprojekt – der også kommer på bloggen:)
   Og tak for de pæne ord – det er rigtig dejligt at høre – lige nu får jeg dog ikke blogget så meget, da hovedet er et andet sted – men jeg vender stærkt tilbage:)
   Med Venlig Hilsen Mia Maia

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske et DIY dip-dye projekt