Pukka Love

Fabelab

Igår var der 3 måneder til juleaften, og jeg tænkte at det var snart – så kom jeg i tanke om at det betød at en anden meget stor begivenhed kun er ca. 2 mdr. væk. Selvom jeg har været utålmodig på det sidste, og virkelig er begyndt at glæde mig til at møde hende der møffer rundt inde i maven, så giver det et sug i maven når virkeligheden rammer. Vores liv bliver aldrig det samme igen, og vi ved der venter noget stort, men samtidig aner vi ikke hvad der venter – det er en mærkelig tid – men mærkelig på den gode måde.

Selvom hun ikke kommer til at forstå julen overhovedet, så skal hun selvfølgelig have en julegave fra hendes forældre – og jeg ved allerede hvad jeg godt kunne tænke mig at give hende. Det her skønne tæppe fra Fabelab.

Fabelab LANGELINIE_6T5B4413_ip_zps842cece4.jpg

fabelab 6T5B4779_zps04e4c910.jpg

 Tæppet er designet af den danske arkitekt og mor til 2 Michaela Weisskirchner-Barfod. Fabelab tæppet kan bruges på flere forskellige måder – det kan foldes sammen som en svane og fungere som tøjdyr, som sovepose og som legetæppe på gulvet. Jeg synes virkelig det ser smart ud og vil elske at bruge det. Jeg tænker det er rart at have med når vi er ude, både som legetæppe, så kan hun ligge og savle alt det hun vil på det, og ikke andre folks sofa. Det kan også bruges til at sove i indendørs hvor voksiposen vil være for varm.

 photo Fabelab_zps31fafb3b.jpg

 Fabelab tæppet er lige kommet i en række nye farver. Alisan og Jade som er meget neutrale og så 4 farver i serien Copenhagen, som er opkaldt efter bydele i København. Det sidste tæppe er den farve som Fabelab startede ud med.

Nu skal vi bare vælge hvilken farve hun skal have sit Fabelab tæppe i – valget start mellem den “Originale” farve og “Langelinie”.

Hvilken farve synes du og tror du at det bliver et hit eller er det helt overflødigt?

2

 • Malene

  Helt sikkert et hit…, havde jeg små børn ville det være et stor ønske at få et Fabelab tæppe. Ville vælge “Originale” farven:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Perfekt. Så godt at høre fra en erfaren mor… Så bliver det helt sikkert hendes første julegave fra mor og far… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pukka Love