Blue Friday

Kasser med farve i – DIY Spray Maling

 photo IMG_0250_zps7245bd8a.jpg

Jeg har min lillebror på besøg denne her weekend – mest fordi han skulle hjælpe med at sætte tapet op, men når nu han var her kunne han jo lige hjælpe med andre projekter også – og så er det forresten også ret hyggeligt at have besøg af ham, ikke mindst.

Han har tidligere spray  malet for mig – og det er han altså ret god til, så fik ham til at spraye disse kasser også. Jeg tænker de skal bruges inde ved puslebordet til at have diverse ting i.

 photo IKEAtraeligkasser_zpsf0ecd254.jpg

Jeg fik ideen efter at have set dette billede IKEA – hvor det er bogkasser der er malet indvendigt. Jeg begyndte så at lede efter mindre kasser, men det var ikke helt nemt, så endte med at købe en MOPPE mini kommode, også fra IKEA, og så bare bruge nogen af skufferne. Den findes i 3 forskellige størelse og koster mellem 99 kr. og 149 kr..

 photo Traeligkasserspraymaling_zps4b07b6dd.jpg

Jeg har igen brugt Molotow spray maling – denne gang i farverne:

#004 Signal Yellow // #122 Grapefruit // #352 Neon Pink

Jeg synes virkelig de er blevet fine og glæder mig til at få dem ind på værelset – tænker at den store NEON pink kasse bliver verdens sejeste opbevaring til bleer ;).

4

 • Har lige fundet din blog (gennem Julia Runge), og glæder mig til at følge dig…
  Jeg har et spørgsmål til dine farvekoder – jeg kan nemlig ikke finde 004/signal yellow, men i stedet 165/signal yellow – er det den du har brugt???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej Anita.
   Ej hvor dejligt, det er jeg glad for af høre – du er i den grad velkommen.
   Det kan jeg godt se – på creas hjemmeside hedder den #165 og på molotows egen hjemmeside #4 – men jeg vil gætte på det er den samme. Hvis du går efter navnet skulle du være sikker…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitt

  Hej; hvor er din blog fin, vil lige høre hvordan har du dækket af, så der ikke kommer farve på ydersiden?
  Vh Kitt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej Kitt.
   Mange tak – lige nu står den lidt stille da jeg går og venter på at vores lille datter vælger at komme til verdenen – men lover jeg vender stærkt tilbage:)
   Jeg tog noget afdækningspap (men er sikker på gamle aviser kan gøre det) og så maler tape a det tog noget tid at dække dem af, men det er vigtigt at bruge lidt tid på det, for at få en skarp kant, så man bruger også en del malertape.
   Hvad skal du spraye? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue Friday