Hjemme hos Louise Lehrmann og Jes Dorph Petersen

Måske et DIY dip-dye projekt

I går var vi ude på den helt store shoppetur i Kære Børn – alt til baby blev købt og hentet hjem. Det var noget jeg virkelig havde set frem til længe, så jeg er næsten helt trist over at det er overstået – har det lidt ligesom dagen efter juleaften – kender du det?

En af de ting vi har købt er en Leander vugge, som er en hængende vugge. Vi har bjælker i hele lejligheden, så den kan hænge fra dem. Vi har også købt en himmel til den, som er samme farve som vuggen – det hele er meget neutralt råhvid – hvilket jeg synes er lidt kedeligt. Derfor har jeg længe overvejet at farve himlen, og jeg er lidt vild med ideen om at lave en dip-dye effekt.

Jeg har søgt rundt på nettet og læst mange forskellige guides – idag besluttede jeg så at det nok var en god ide at lave en prøve, så købte et stykke stof og lavede en test – det endte således:

Leandervuggedipdye

Så er spørgsmålet bare, skal jeg farve Leander himlen eller lade den være?
Synes egentligt prøven er blevet okay, den er blevet lidt for lys, så næste gang skal stoffet bare ligge lidt længere tid ved hvert lagt. Jeg er dog alligevel blevet i tvivl – for det er jo også fint og enkelt det andet – og så koster sådan en himmel trods alt 399 kr.

Pink dip-dye effekt eller æstetisk hvidt??? – skriv endelig din mening i en kommentar herunder…

 

6

 • Trine

  Dipdye! men måske ikke pink… :-/ eller det er selvfølgelig op til dig 😛 men jeg stemmer for! for æstetisk råhvid er da også døøøøødsygt at ligge og kukke på for en lille spirrevip 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Farven er jeg nu ret sikker på, selvom Jan også har været lidt skeptisk 😉
   Det kan der jo være noget om – og nogen gange skal man jo være lidt modig… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Kan du ikke lave en himmel selv? Og så gemme den originale i den neutrale farve? Jeg synes det ser flot ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej Susanne
   Troede jeg havde svaret dig, men den var åbenbart ikke gået igennem 🙂
   Jo det havde jeg også tænkt, men jeg får jo kun brugt en, så jeg tænker jeg må beslutte mig – lige nu er jeg dog en kylling, og jeg tror ikke jeg gør det… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa 😉

  Fik du mon gjort forsøget med farvningen af himlen?

  Umiddelbart tror jeg måske, at det ikke er muligt, med mindre man har noget speciel farve, som kan farve stof, der ikke er ren bomuld?

  For jeg fik nemlig en original Leander-himmel med til vores vugge, men himlen var i en sart hvidgul nuance, og jeg vil gerne have den hvid. Så jeg forsøgte afblegning med en vand/klor-blanding, som jo ville have virket, hvis himlen var af bomuld, men det har muligvis været en polyesterblanding. For nej, himmelen så lige sådan ud efter afblegnings-forsøget 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej…
   Nej det gjorde jeg ikke – jeg turde ikke da det kom til stykket, jeg havde ellers købt farve og det hele…
   …og nu hvor det skriver det, så er jeg flad for jeg ikke kastede mig ud i det. Ærgerligt med din – måtte du ud og købe en ny eller?
   Men nu har jeg jo en masse farve stående, så skal næsten have fundet noget andet at bruge det til

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme hos Louise Lehrmann og Jes Dorph Petersen