Daisy & Normann - Et godt par

Place de Bleau – Etisk og Æstetisk

 photo e5bbce89-c905-476a-8776-fafcfa7dc9a7_zpsb7c53935.jpg

Place de Bleu er en dansk virksomhed som startede i 2010 – navnet stammer fra virksomhedens placering, nemlig Blågårds Plads. Virksomheden laver interiør, til både børn og voksne og accessories. Stilen er en blanding af den rene grafiske skandinaviske udtryk og mønstre og farver fra hele verdenen.

Alle produkterne er håndlavet i Danmark, og syes af indvandrer kvinder der ikke ellers har fundet deres plads på det danske arbejdsmarked. Produkterne bliver produceret udfra gamle håndværkstraditioner og ikke 2 produkter er ens.

Udover at være helt vild med Place de Bleu‘s lækre produkter, så synes jeg at ideen bag virksomheden og den måde produkterne er lavet på er en fantastisk historie.

 photo PlacedeBleuStarCushionsinAJCouchAW13_zpsb01e1cd4.jpg

 photo PlacedeBleuStarCushionsinAJsofa_zps5534494e.jpg

 photo PlaceDeBleu-Coffeecosy-AW13_zps26bd642a.jpg

 photo PlacedeBleu-PetitBleu-AW13_zpsbfe0fe26.jpg

 photo PlacedeBleuAW13OfficeStarCushionButterflyampCovers_zps12d8fcfd.jpg

 photo PlacedeBleuArtDecoClutchInspiration_zps7949e470.jpg

 Jeg er vild med de fleste af produkterne, men især de nye butterfly puder synes jeg er vildt flotte – og så ville jeg ønske jeg brugte thehætter noget mere… Hvilke Place de Bleu produkter craver du?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daisy & Normann - Et godt par