Barsel og Spa på Kellerspark

Inspiration til Børneværelset

 photo inspirationboslashrnevaeligrelse_zps956d229a.jpg

 

Børneværelset er efterhånden så færdigt som det kan blive for nu. Det har været hyggeligt at gå og finde ting til det og ikke mindst at se det blive til, efterhånden som alt er kommet på plads. Nu glæder jeg mig bare til at få det i brug – og er spændt på om det så også er funktionelt.

Jeg har længe samlet inspiration på Pinterest, og samlet sammen til et “Board” fyldt med inspiration. Jeg elsker pinterest og det er der jeg finder rigtig meget af min inspiration – så skal jeg så bare huske også at kigge billederne igennem engang imellem, da man hurtigt glemmer alle de fine billeder man har “pinnet”.

Jeg har dog kigget børneværelses billederne igennem mange gange, mest fordi jeg hele tiden synes der manglede noget inden på værelset. Det er som om der stadig mangler personlighed og finish, og jeg synes slet ikke det er blevet sådan rigtig hyggeligt endnu. Dog er jeg også kommet frem til at det er okay – der skal tids nok nå at komme masser af ting derind, så det kommer til at se mere hjemmeligt ud. Det nytter jo ikke noget at jeg propper det fra starten.

Der er taget små ting fra alle billederne, eller også har et billede bare inspireret mig til en helt anden ide. Jeg er som i resten af hjemmet glad for pasteller og lidt neon. Farverne er primært gul og neon pink på en bund af pasteller. Jeg viser billeder af værelset som det er blevet en af de kommende dage, når jeg har fået taget nogen billeder af det.

Hele mit inspirations “board” på Pinterest findes her!

2

 • Har da lige meldt mig på dit board – det er altid fedt med ny inspiration. Tjek evt. også mit ud – du kan finde linket på min blog…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Ja det er nemlig – det vil jeg helt sikkert gøre… Skriver fra telefonen, derfor jeg ikke lige har været inde og tjekke din blog endnu

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barsel og Spa på Kellerspark