Mormors Babysengetøj

Kakler med farver

Kakler med farver

Jeg har længe været vild med de farvede kakler fra arttiles, og har drømt om at skulle have et køkken, hvor de skulle pryde væggen eller jeg kunne finde plads til et lille kakkelbord med dem i. Det har dog ikke lige været aktuelt, og helt ærligt, så er de lidt dyre. Jeg var så begyndt at lege med tanken om at lave en bakke (eller rettere Jan kunne lave en bakke) hvor de skulle være i bunden. Derfor kom det som sendt fra himlen da Sinnerup havde de her fine kakler i deres sidste katalog – med bakke hvor de passer i.

Kakler i bakke

Man køber kakler og bakke hver for sig, og kan så sammensætte kaklerne nede i bakken som man synes. Bakken findes i den størrelse jeg har købt, til 9 kakler og i en lille udgave der passer til 4 kakler. Den store koster 60kr og den lille mener jeg koster 40kr. Kaklerne koster 10 kr. pr. stk eller 12,50 kr. pr. stk. Dem til 12,50 kr. er brændte og kan derfor bruges som beklædning til vægen i køkkenet. Jeg kan ikke se forskel på de brændte og ikke brændte, så aner ikke hvilke af mine der er eller ikke er.

Farvede kakler

 

Jeg købte 4 ekstra, som vi bruger som bordskånere. Jeg kan heller ikke afvise at jeg lige skal have et par stykker mere – jeg synes de er super fede – og så er de billige. Der var dog ikke særligt mange tilbage sidst jeg var i Sinnerup – men mon ikke de får flere, for noget kunne tyde på de har været populære.
Hvad synes du om de farvede kakler – og hvis du har nogen, hvor bruger du dem?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mormors Babysengetøj