Trendig IKEA

Kobber Tøjstativ

Tøjstativ kobber

Fordi vi har skulle gøre plads til børneværelse har vi måtte finde nye løsninger til opbevaring af vores tøj. Især Jan har måtte vige pladsen for pigerne – sådan er det når man er i undertal og er en mand. Vi har derfor lavet et lille tøjstativ, bag døren inde i soveværelset. Pladsen blev alligevel ikke rigtig brugt til noget og det gælder om at udnytte hver en krog, når man ikke har oceaner af plads.

 photo materialetoslashjstativ_zps976a8339.jpg

Det er faktisk ret simpelt – det eneste vi har brugt er:

Kobberrør på 22 mm – kan købes her! (men jeg har 1,5 i overskud, som jeg gerne vil sælge)
Læderrem – kan købes her!
2 stk. kroge – købt i Silvan
2 stk. ravpluks til gips (hvis det er det de skal sættes fast i – og det er vigtigt da det bliver tungt)
Og noget lim.

Jeg tror det er blevet omkring 300 kr. for alle tingene.

Jeg er rigtig glad for resultatet, og synes det fungerer godt inde i hjørnet bag døren. Vi er jo lidt udfordret med alle de skråvæge, så det er godt vi selv kan bikse noget sammen.

Kobber tøjstativ

Bøjlestang kobber

47

 • Lindorff

  Ser rigtigt godt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Tak… Jeg synes også det blev godt – og så var det dejligt simpelt at lave…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Rigtig fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hejsa 🙂
  Har du stadig resten af den kobberstang til salg? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej Mia
   Ja det har jeg… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Jeg skulle vel ikke være så heldig at du bor i København? Og hvad ville du have for røret? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Nej desværre – jeg bor i Odense… Og tror ikke rigtig det er til at sende – ikke hvis du skal spare noget…
   Prøv eventuelt at tjekke den blå avis – der er nogen gange nogen der sælger gamle kobber der. Ellers har silvan også – men ikke nogen der er så store i diameteren.
   Må jeg spørge om du også skal igang med et tøjstativ eller har du et andet spændende projekt i sigte?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Det var en skam, det var ellers perfekt i lænden og tykkelsen, for ja det er et tøjstativ jeg skal i gang med, så de tynde fra Silvan fungerer desværre ikke rigtigt.
   Havde i første omgang tænkt mig at bygge et i almindelig vvs rør, men det ville tage for meget plads da jeg kun bor på et lille værelse, men i Illums Bolighus, havde de hængt kobberrør op med lædersnore der var slået store knuder på, så nu er jeg på jagt efter et kobberrør på ca. 1½ meter, da de alle steder på nettet kun sælges i 5 meters og så skal man også til at investere i en kobbersav, så det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, men tusind tak for hurtig tilbagemelding, det ser super fedt ud det du har fået lavet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Altså der hvor jeg købte det – det er også en fysisk butik – der fik jeg den til at dele den i den størrelse jeg skulle bruge med sådan en rørtang – så prøv at find en rigtig VVS butik – de kan i hvert fald hjælpe med at skære den over – og måske er du heldig at de har en rest liggende… Håber det lykkedes så du kam få et tøjstativ – vi er i hvert fald glade for vores…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Tusind tak, det vil jeg prøve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hvad koster den rest af kobber rør som du har til salg? 🙂
  Og hvad tager du for læder remme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej Sabine.
   Mener jeg gav lige knap 300kr for det, og der er lidt mere end 150 cm tilbage – så 150kr?
   Læderremmene er ikke nogen jeg sælger, dem har jeg selv købt online, og brugte det hele – der er et link i indlægget:)
   Med Venlig Hilsen Mia Maia

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

   Bor du i Odense el uden for Odense? Jeg bor selv i Kbh, men kender en som pendler til og fra Odense. Så hvis jeg kan få ham til tage tage det med for mig, vil jeg meget gerne købe det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Jeg bor inde i Odense – i skibhuskvarteret, så hvis han kan komme herind, kan det sagtens lade sig gøre… Det skal dog sige at jeg har termin imorgen og derfor kan føde hver dag det skal være – så måske vi skal vente med at aftale en dag til jeg har født så han ikke kommer forgæves?:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

   Det er fint! Forståeligt nok:) Skriver du så ikke bare til min mail: bines@jubii.dk, når det er muligt at afhente det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Det kan du tro – og hvis jeg nu skulle glemme det (tænker der bliver noget at se til) så skriv endelig igen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

   Kan jeg sende min ven forbi efter kobberstangen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej Sabine.
   Undskyld det sene svar – vi fik vores lille datter i fredags og er ikke kommet hjem endnu, men jeg skriver lige til dig når vi er hjemme igen.
   Mvh Mia Maia

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej Sabine.

   Hvis ikke du har mistet tålmodigheden, så er vi hjemme igen og har landet – så hvis vi kan finde en dag hvor din ven kan hente kobberrøret er vi nu klar:)

   Mvh Mia Maia

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

   Super, jeg kontakter ham lige… Og vender så tilbage…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

   Har du mulighed for at mødes med min ven på Odense tog station en dag i den her uge el næste uge? Han tager bus og tog fra Kbh til Odense Universitet, så at mødes lidt på halvvejen, vil hjælpe ham (og mig)… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej Igen…
   Med hende den lille har jeg rigeligt at se til lige nu, så kan ikke rigtig tilbyde at mødes nogen steder, desværre… Det er nødt til at være her, man kommer og henter røret hvis det skal være…
   Mvh Mia Maia

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hvor meget skal du have for kobber røret?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej igen…
   150kr – og tror der er 160-170 cm:)
   Mvh Mia Maia

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

   Kan jeg få dit tlf, for så kan jeg hurtigere lige kontakte dig, når min ven har mulighed for at hente kobber røret. Hvad er din adresse?
   mvh Sabine

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej igen…
   Sender dig en mail med adresse og telefon nummer:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibe

  Super fedt system du har lavet! Jeg har sådan lyst til at kopiere det til mine skråvægge også 😉
  Jeg vil bare lige høre hvor brede lædderstropperne er?
  Jeg bor desværre i Århus, men ellers ville jeg også mægtig gerne købe dit overskydende rør 🙂
  Venligst Vibe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej..

   Jeg købte dem i ca. samme bredde som røret så 22 mm…
   Det fungerer super godt under skråvægge – som til tider kan være lidt svære at arbejde med når det kommer til opbevaring.

   Held og lykke med projektet…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibe

   Tusind tak for det hurtige svar 🙂 Hvis jeg må stille to små spørgsmål mere: Hvor lang er stangen på billedet? Og hvor lange er stropperne ca?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Du ramte mig lige på et heldigt tidspunkt med sovende baby 😉
   Stangen er lidt over 80 cm mener jeg og jeg købte de 2 M man kunne købe derinde og der var kun lidt tilbage… Men hvis du vælger højden på dit stativ kan du nogenlunde måle dig frem til hvor meget du skal bruge…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibe

   Du er en helt! Tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Det er så flot og jeg er se selv gået igang med at købe ind til det men har faktisk svært ved at finde et sted hvor de sælger min 22 mm kobberrør på under 2 meter. Jeg har brug for 2 meter så er dit ikke solgt vil jeg nok gerne købe. Hvad skal du ha for det?:) Jeg bor i Kbh…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej May. Det er allerede solgt…
   Og nej det er ikke nemt at få et i den tykkelse…
   Måske hvis du kender en VVS’er…
   Håber du finder et så du kan få lavet dit tøjstativ – vi er virkelig glade for vores…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Hvor meget vægt kan det Bære?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogejer

   Hej Astrid
   Hmm, altså jeg ved ikke lige hvor mange kilo – men lige nu har vi 22 bøjler hængende med lidt forskellige kjoler, skjorter og blazere – og det går fint 🙂
   Håber det var svar nok 🙂
   MVH Mia Maia

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Hejsa!
  Er kobberstangen solgt? Ser super fedt ud:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej Sabina…
   Ja det er den. Håber du finder noget rør et andet sted. Tak – vi er også super glade for det…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabina

   Okay. Hvor brede er dine stropper?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Mener de er 2-2,5 cm. Jeg havde faktisk tænkt at man også kunne bruge et læderbælte (H&M har sikkert nogen til en god pris) hvis det passer med højden – kunne se meget fedt ud med spændet, og give et endnu mere råt look.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej 🙂
  Er stor fan af dit tøjstativ, har selv tænkt på at lave det flere gange! Nu flytter jeg i ny lejlighed og ser muligheden for at lave det. Jeg har lige et par spørgsmål:
  – jeg har været inde og kigge på læderremmem hvor jeg skal udfylde bredde hvad valgte du der?, samt hvor meget bestilte du længde mæssigt, jeg skal hænge det fast på et almindeligt loft så skal nok bruge lidt mere 🙂
  – hvad bruger du limen til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej Maria.
   Lækkert du nu også kan få er stativ 🙂
   Jeg valgte den der hedder 2,3-2,5 mener jeg – da jeg ville have samme brede som kobberstangen. I forhold til hvor meget der er du nødt til at måle fra loft og ned til hvor det skal hænge, og så gange med 4 + plus lidt ekstra så du er sikker.
   Limen brugte jeg til at lime læderremmen fast til stangen så den ikke kan glide ud af remmene.
   Håber det hjalp, og ellers spørger du bare igen – held og lykke med det

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Hej! Jeg er ved at finde ud af at lave sådan en tøjstang også – for din er så fin! Jeg ville lave den 150 cm lang, men har virkelig meget tøj, så tænker bare om 22 mm er nok i tykkelsen? Eller er det et spørgsmål om solidt ophæng. Og er læderstropperne så holdbare? Og hvad skal limen bruges til? 🙂 Undskyld de mange spørgsmål, men er nysgerrig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hmm, altså vores hænger endnu – har skrevet i et tidligere svar hvor mange bøjler der hænger, kan ikke lige huske det 🙂 Tror ikke bredden på remmene er så afgørende, men du er måske nødt til at have en ekstra rem på midten… Du spørger endelig bare videre hvis det er…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Sofie

   Tak! Fik du lavet huller i remmen på forhånd eller hvordan har du monteret dem på krogene? Skindhuset tilbyder også at montere en karabinhage med nitte.. Ved snart ikke hvad 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Tror min kæreste bankede et stort søm igennem – så det er vidst så enkelt som det kan blive, og så bare presset ind over krogen…
   Hov forresten – limen brugte jeg til at lime remmene fast på kobberstangen så den ikke ruchter – men ved ikke om det er nødvendigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej
  Har du stadig dit kobber rør tilbage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej Julie .
   Nej det er desværre solgt…
   Med Venlig Hilsen Mia Maia

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trendig IKEA