Kakler med farver

Place de Bleu Flyttebazar

Place de Bleu som jeg tidligere har skrevet om her, holder flyttebazar fredag d. 25. og lørdag d. 26. oktober. De sælger ud af tidligere kollektioner, 2. sort. og prøver, alt sammen til 50%. Derudover giver de og 25% på den nuværende kollektion.

 photo PlacedeBleuStarCushionsinAJCouchAW13_zpsb01e1cd4.jpg

Jeg har virkelig gået og været ærgerlig over at jeg ikke lige stod og skulle til København den weekend – og var ude i at et sødt familiemedlem ville tage derhen og kigge efter noget til mig – men nu har jeg besluttet at jeg vil derover. Så jeg tager en smut til København torsdag til fredag – så kan jeg også få besøgt nogen veninder, inden jeg er så stor at al tiden bliver brugt på sofaen – og det er jeg meget snart kan jeg mærke 🙂

Jeg skal helt klart se nærmere på barnevognskæden, butterflypuden og noget af deres julepynt. Ville elske at jeg havde råd til en marokko pude, men det går nok ikke.

Har du planer om at skulle derhen? Og hvad vil du gerne have fingerne i?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kakler med farver