Inspiration til Børneværelset

Mark&Waldorf

Mark&Waldorf er en ny webshop, åbnet af ægteparet Malene og Helge. Malene har tidligere arbejdet for flere interiør virksomheder og har mange års erfaring inden for branchen – nu har hun så sammen med sin mand taget springet og startet sit eget. Produkterne på webshoppen, er produkter som de selv er vilde med – og det er egentlig hele ideen bag – det skal være ærligt og autentisk. De finder produkterne på rejser og ved kontakter Malene har opbygget igennem årerne. Du finder derfor også et bredt sortiment i deres webshop, der er både tekstiler, nips, smykker, chokolade, the og cremer.
 photo MarkampWaldorf_zps3b277df0.jpg

I går, søndag, kørte vi ned for at se deres showroom, som de har indrettet ved deres hjem i nærheden af Glamsbjerg. Det var egentlig meningen, at det kun skulle være en webshop, men flere efterspurgte at kunne få lov til at se produkterne, så nu holder Malene og Helge åbent engang imellem i weekenderne. Du kan følge Mark&Waldorf på deres Facebook side for at se hvornår de igen holder åbent. Malene fortalte mig dog at de fra senest 1. dec. flytter ind i de gamle BoConcept lokaler inde i Odense – her vil de holde åbent hele December og i weekenderne fremover. Malene kunne også aflsløre at der kommer mange flere varer – så jeg skal helt sikkert en tur ned og kigge med barnevognen til den tid. Til Jer der ikke bor i Odense, så er der jo webshoppen, og de har fri fragt resten af året.

 photo MarkampWaldorfkoslashb_zps7d352134.jpg
Jeg fik købt lidt småting, det blev til en neon pink kvast, lidt julekugler og et julepostkort i træ – det er som om alt der ikke har med lillefisen at gøre ikke rigtig bliver prioteret i øjeblikket – men der var bestemt flere rigtig fine ting. Jeg er ret vild med skrivebordslampen og flere af smykkerne, men det må blive en anden gang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til Børneværelset