Soveværelse inspiration

Soveværelse

Efter at have erkendt at vores 160 cm seng ikke var stor nok når man er blevet en familie, har vi været ude og købe ny seng, og så kunne vi jo lige så godt ommøblere soveværelset lidt. Det har vi ny gjort og det er blevet meget bedre end før. Vi har sat sengen helt oppe i hjørnet, og det får rummet til at virke større, da der nu er et større gang areal der er helt frit.

 photo IMG_1476_zps1206cfa3.jpg

Det store rosa sengetæppe er fra Magasin, og det var lidt af et udsalgskup. Sengetæppet koster normalt 1500 kr., men jeg fik det for 250 kr.. De havde mange flere varianter, og de kan også købes online her.
Puderne er fra IKEA, H&M og den lille mønstrede er fra Mark&Waldorf – de mange fine puder i etnisk stof, som helt sikkert er værd at kigge på.

 photo IMG_1492_zps4e4ea875.jpg

Kommoden der passer til vores gamle seng valgte vi at beholde, vi synes egentlig den er ret fin, og har ikke kunne finde et bedre alternativ. Puden i stolen købte jeg da jeg til flyttesalg hos Place de Bleu, den er så fin i sine forskellige lækre materialer og fine pastelfarver. Det er ikke sidste ting jeg har købt fra Place de Bleu, som jeg også har skrevet om her.
Så er der vores DIY kobber tøjstativ, som jeg tidligere har vist her, det er vi stadig rigtig glade for. Det fungerer godt, og vi har udnyttet et hjørne bag døren som alligevel ikke rigtig blev brugt.

 photo IMG_1499_zps65801f92.jpg photo IMG_1502_zps9dc63b4f.jpg

Da sengen nu er placeret oppe i et hjørne og ved siden af vinduet, var der ikke længere plads til et natbord, så har vi sat en hylde op over radiatoren, som nu fungerer som natbord. Det er lidt irriterende ikke at have i begge sider, men sådan er det.

 photo IMG_1728_zps6b3b5fdb.jpg

Jeg ville rigtig gerne have en kobberbakke at sætte lidt nips på, men synes de kostede lidt mere end jeg ville give, så jeg købte en stålbakke i genrbugsbutikken til en 20’er og sprayede den kobber.

6

 • Katrine

  Hvor er det blevet fint, MM! Og så meget dig. Kan næsten ikke overskue al den æstetik med det rod, vi bor i – lige nu virker hverken bad eller toilet, så jeg er meget lavpraktisk i mine ønsker 😉 Der er dog en kloakmand her nu, så jeg håber virkelig, han laver mirakler!

  Glæder mig dog til at komme i gang med indretningen. Førstesalen burde stå klar om cirka seks uger, er den hårde dom. Nå, men vi kommer da hinanden ved i vores kombinerede køkken/stue/soveværelse;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Tak… ja jeg glemte vidst at rådfører med Jan inden jeg gik igang her, og da han så foreslog et stort billede med fronten af en mini cooper – var det et stort NEJ – det passer simpelthen ikke ind i min rosa/kobber stil.
   Tænker virkelig på Jer – tror jeg ville knibe en lille tårer over de 2 B’er (baby og byggerod) – men samtidig er det jo også det helst store projekt I er i gang med, og det bliver jo jeres lille families hjem.
   Det bliver så fedt når du når til at kunne indrette, efter den nok mest tilfredstillende rengøring nogensinde ;).
   Jan og jeg har snakket om at gå en tur lørdag og lige kigge ind – hvis i er hjemme, har tid, lyst og alt det der!?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en FANTASTISK blog du har 😀 Jeg faldt lige over den i går, og jeg er bare så forelsket i din stil 🙂

  Jeg havde lige et spørgsmål angående jeres nye seng 🙂 Den ser ud til at være højere end normale senge er, er det rigtigt?
  Og hvor har du fundet en, hvor den har den højde, med hvide sider?
  Synes at de alle sammen er grå, sorte eller hørfarvet ^-^

  Vh. Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej Line.
   1000 tak. Jeg er desværre ikke så aktiv som jeg gerne ville være , men lige nu er der en lille pige der tager en del opmærksomhed.
   Sengen er faktisk fra Ikea. Det er springmadrasser der står på undersenge uden ben. Man kunne selv vælge betræk til undersengene i hvid, grå eller sort tror jeg. Jeg ved faktisk ikke om de er højere end normalt, men jo måske lidt.
   Håber du finder det du søger.
   Mvh Mia Maia

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sådan er det jo en gang i mellem 🙂 Men det er stadig nogle fine indlæg du laver 🙂

   Okay.. Så må jeg en tur i IKEA og kigge. Jeg har bare ikke set at man selv kan vælge farven derude ^-^

   Tusind tak for dit svar 🙂

   Vh. Line

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogejer

   Håber du finder en ny god seng – jeg synes det var virkelig svært i forhold til hvilken type madras, men der er IKEA også skønne – for man har 90 dage til at teste sengen i…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soveværelse inspiration