Hollandsk inspiration

Trendig IKEA

Selvom det er under 2 måneder siden IKEA kom ud med deres 2013 katalog, er der allerede nyheder fra dem igen. Igår kom deres TRENDIG 2013 kollektion, som er en kollektion der kun er produceret i et begrænset antal. IKEA forventer at kollektionen er udsolgt i løbet af 3-4 måneder, så man skal ikke vente for længe hvis man gerne vil have fat i nogen af tingene derfra.

 photo IKEATRENDIG2013_zps248ad604.jpg

Jeg synes der er nogen rigtig fine ting med i kollektionen, og glæder mig til at se hvad de fremtidige TRENDIG kollektioner har at byde på. Herunder har jeg samlet nogen af mine favoritter. Jeg tror helt sikkert jeg skal ud og købe nogen af serveringsskålene, synes farverne er super fine – og så er det jo som altid rigtig gode priser.

Er der noget fra TRENDIG 2013 kollektionen som I skal ud og se nærmere på?

 photo IKEATRENDIG2013Produkter_zps71a0fea5.jpg#1 TRENDIG Bakke 49 kr. // #2 TRENDIG Skåle 19 kr. // #3 TRENDIG Slagteblok 199 kr. // #4 TRENDIG Serveringsskål 9 kr. // #5 TRENDIG Spisebord 999 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hollandsk inspiration