Normann Copenhagen i Paris

Daisy & Normann – Et godt par

Igår da jeg sad og surfede rundt på Normann Copenhagens fine hjemmeside, faldt jeg over det her billeder. Jeg er i forvejen ret vild med deres rulleborde, Block Table, og den her styling af det nye koralfarvede gør at jeg virkelig ville ønske jeg kunne finde plads til et herhjemme.

 photo 602209_Block_Table_Coral_Rose_Bg_1_zps7e051344.jpg

De fine leopard kasser er fra Daisy Copenhagen – de findes med mange forskellige tapeter og størrelser. De vil være fine at have stående de fleste steder, og dem kan jeg helt sikkert finde en plads til.

 photo 00050644_zps85e3bb88.jpg

 photo Daisyaw12-images_zps7285678f.jpgKasserne kan købes på Daisy Copenhagens egen hjemmeside, hos LirumLarumLeg og hos Mimis Circus.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Normann Copenhagen i Paris