Place de Bleau - Etisk og Æstetisk

Tapet på børneværelset

 photo IMG_0274_zpsc613e0de.jpg

Min lillebror var jo på besøg i weekenden for at sætte tapet op – og det gjorde han godt. Vi er simpelthen så glade for det, jeg går tit ind bare lige for kigge lidt på resultatet. Som I kan se blev det, det fine blå tapet fra Bartsch, som også var det jeg oprindeligt havde tænkt det skulle være. Jeg håber hun bliver lige så glad for det, og vil nyde at ligge og kigge på skyerne inden hun skal sove…

I weekenden skal der sættes skabe op og laves puslebord, jeg glæder mig helt vildt til at få lov til reddebygge lidt mere og til at få alle hendes ting derind…

4

 • Det er så pænt det tapet! Har kigget på det før, men det fungerer da rigtig godt på sådan en skråvæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Det er virkelig fint – og nu håber jeg så min ide om at mixe det med nogen kraftigere gule og pink nuancer kommer til at virke… Ja tænker at når det bliver tid til en tremmeseng, vil den stå fint inde under der:)
   Sikke en fin blog du har – tror jeg er nødt til at låne din collage til bedsteforældre omkring tøj – er nemlig fuldstændig enig – der er MEGET stor forskel på lyserød;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrine

  Hej Mia Maia. Hvor er du god. Det er simpelthen så fint et børneværelset. Vi venter også en pige og flytter i ny lejlighed d.1/9 hvor jeg faktisk har tænkt mig at kopiere dette børneværelse du har lavet idet vi også får skråvægge. Jeg har et par spørgsmål. Hvor meget købte du hjem af Cotton Clouds tapettet? Jeg ved godt det afhænger af kvm2 men har ikke lige nogen idet om hvor stort værelset er endnu/vægge der skal tapetseres. Og kan man mon betale din bror for at komme og tapetsere? Jeg har aldrig selv gjort det før… Jeg har også overvejet lidt http://lekmer.dk/bornevarelse/tapeter-o-vagdekorationer/tapeter/f%C3%A4rg-form-moln-tapet-gr%C3%A5 fordi det er billigere, men er kvaliteten god? Du endte med at vælge grøn frem for blå så? Håber du orker at svare på mine spørgsmål. Kh Sabrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej igen. Troede jeg havde svaret dig her også, ved ikke hvad der er gået galt.
   Det er det blå jeg købte, og købte 2 ruller, men brugte ikke meget af den sidste rulle.
   Tror desværre ikke min lillebror har tid, men hvis i er 2 og med det rette værktøj er det ikke så svært med det nye tapet, hvor man klister direkte på vægen, der findes flere gode guides på nettet.
   Jeg kender ikke kvaliteten af det andet tapet, men tror nu det er helt fint, og det fra Bartsch er virkelig dyrt.
   Held og lykke med det hele…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Place de Bleau - Etisk og Æstetisk