Barselsprojekt - Hæklet Babytæppe

Undskylder stilheden – men der er en god grund!

 photo Elsablog_zps20948ad3.jpg

Det er ikke meget jeg har fået blogget her de sidste par måneder, men det er fordi der er kommet den skønneste lille fis ind i mit liv, og hun er meget svær at tage øjnene fra.

Den 29. november kom vores lille datter Elsa til verdenen, og selvom hun er et dejligt nemt barn, så er det altså lidt af en omvæltning, så bloggen har ikke lige været en prioritet. Nu har jeg dog besluttet mig for at jeg skal igang igen – så det prøver jeg nu på, men bær over med mig hvis det ikke bliver så tit…

2

 • Nadia

  Tillykke! Hvor ser hun bare skøn ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   1000 tak… Vi nyder hende også i fulde drag og synes tiden går alt for hurtig…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselsprojekt - Hæklet Babytæppe