Mark&Waldorf

Det begynder at ligne et børneværelse

 photo IMG_0918_zps3ae7b430.jpg

 photo IMG_0926_zpsc9784fd5.jpg

 photo IMG_0928_zpsde61a43a.jpg

 photo IMG_0921_zpsb514768f.jpg

 photo Boslashrnevaeligrelse2_zpsd946d8fc.jpg

 photo Boslashrnevaeligrelse_zps79cffbfa.jpg

Så fik jeg endelig taget billeder af det der begynder at ligne et børneværelse. Det er i hvert fald sådan det kommer til at se ud for nu. Jeg synes stadig det er lidt tomt og at der mangler noget, men tror det er bedst ikke at putte mere derind nu, har på fornemmelsen at der kommer rigeligt jeg kan fylde pladsen ud med.
Værelset er også Jans kontor, så tapetet skal lave en visuel opdeling af rummet – så i den ende er pigeværelse og i den anden tegnestue. Vi har snakket meget om hvordan vi skal få det til at fungerer mens jeg er på barsel – og tænker det kommer til at gå fint med den kombination, men vi modtager gerne råd fra andre der har haft firma og baby under samme tag.

En af de ting der vil få værelset til at se mere “færdigt” ud er en seng. Vi ønsker os en Juno seng / Lille Per seng, og har fundet et sted som renoverer de gamle originale senge og maler dem i den farve man ønsker. Vi kunne godt tænke os en i gul – den skal stå langs væggen ved tapettet.
Derudover vil jeg gerne have nogen små hylder op til bøger, når det begynder at blive aktuelt. Her har jeg hørt at IKEA skulle have nogen krydderihylder som skulle være gode til formålet – det kan selvfølgelig være de lige skal sprayes lidt.

Uroen over puslepladsen er købt på Etsy.com hos hende her. Det er en australsk sælger, og hun er virkelig sød. Hun laver dem i mange farve kombinationer – også nogen virkelig fine pastelfarvede nogen. Uroen kom overraskende hurtigt – tror hun sendte den onsdag og jeg havde den tirsdagen efter.
Kasserne ved puslebordet er dem fra indlægget her.

 

6

 • Katrine

  SÅ fint, Mia Maia – og hvor er uroen bare fantastisk! Hun er en heldig ung dame altså med en mor med så god smag 😉
  Ih, nu glæder jeg mig endnu mere til at komme om i det hus og komme i gang. Drømmer om blomstret tapet og har tusind ideer til værelse til lillefisen! En gul Juno-seng står også meget højt på listen her, men er garanteret så kedelig, at jeg ender med en hvid, hvis jeg kender mig selv ret. Noget pastel kunne også være ret fint, tænker jeg, så måske det er det, jeg skal gå efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Tak Katrine – og tak for en dejlig dag igår, det var lige hvad jeg havde brug for, og humøret er tilbage hvor det burde:)
   Det kan jeg virkelig godt forstå, det har også været hyggeligt at gå og indrette. Straks tænker jeg jo – “laver liberty tapet?” Det gode ved at du skal vente er at du ved hvad hun har brug for og hvordan i indretter så det også fungerer i praksis…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare godt ud 🙂 Jeg er helt vild med din farvekombination, det er dejligt for en gangs skyld at se noget med farver til de små 🙂 Rigtig god ide med lyskæden i hjørnet, og opbevaring under puslepladen – er det mon et hjemmegjort puslebord, det passer jo perfekt ind!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Mange tak… Ja vi er ikke så farveforskrækkede herhjemme – og med tiden bliver jeg mere og mere modig:)
   Det er i den grad hjemmegjort – det er faktisk IKEA PAX skabe som vi har skåret over på midten og så har vi lavet en “bordplade” og pusleplade som passer ind i vinduet, som jo er det eneste sted man kan stå oprejst. Det evige problem med skråvægge – men så er det godt at man har en ex-tømrer til kæreste der kan bygge noget 😉 Nu håber vi bare det også fungerer i praksis;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrine

  Hej Mia Maia. Vil du sælge “skyer”, happylights, pusleplade og puslepuden? Jeg skal nemlig igang med at “kopiere” dit værelse her – det er så fiiint.. Sms 42201000. Kh Sabrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Maia

   Hej Sabrine.
   Vi bruger det jo stadig selv, og er meget glade for det, så det er ikke til salg, men jeg tror du kan købe det meste.
   Puslepuden er fra Smallstuff og er købt i kære børn.
   Puslepladen er lavet af min helt egen handyman (han er heller ikke til salg 😉 )
   Skyerne har jeg vidst lagt et link op til – de er købt på etsy.
   Tillykke med at i venter en lille pige, det er en dejlig tid i går i møde.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mark&Waldorf